Kids yoga

Naast mijn job als opvoedster ben ik gestart met het geven van yoga aan kinderen. Yoga is mijn grote passie! Ik ontdekte het 3 jaar geleden in een woelige periode. Toen is er bij mijn jongste zoon de diagnose DCD of coördinatie-ontwikkelingsstoornis. DCD (Developmental Coordination Disorder) vastgesteld. Ik ben op zoek gegaan naar een manier om hem te ondersteunen en ook om hem beter te leren begrijpen. Gyliano kreeg het moeilijk op school. Zijn hoofd zat vol. Zijn zelfbeeld daalde, hij had het moeilijk om met zijn emoties/gevoelens om te gaan alsook was hij zeer gevoelig. Het inslaap vallen werd ook steeds moeilijker. Ik ben begon met meditatie, elke dag voor het slapen deden we samen meditatie. Ik zag dat er snel resultaat was. Zo ging ik verder op zoek. Gyliano kreeg ook logopedie en kinesitherapie. 

 

Via de kine ontdekte ik de yogakaarten van Helen Purperhart. Ik zag dat dit Gyliano deugd deed. Hij vertelde erover vol enthousiasme. Het was super eigenlijk om dit te ontdekken wat samen Yoga doen met ons deed. Je kind zien ontspannen door te bewegen, ademen, masseren, en meditatieverhalen is fantastisch. Ik heb ondertussen verschillende opleidingen gevolgd bij Helen Purperhart en mijn certificaat behaald om zelf les te mogen geven. LEUK TOCH! 

Wil jij meer info over kinderyoga, meditatie, ademhalingsoefeningen of massage bij kinderen klik dan op de k-link hieronder of lees mijn blogs!

Wat heb je nodig een yogamat, ik gebruik ook materialen en methodieken van Helen Purperhart!

Wil je een persoonlijk gesprek voor meer info dan mag je me een bericht sturen via de zijbalk.